Cosmedische-peelings.jpg

Cosmedische peelings

Een gladde stralende huid!
Simpel en doeltreffend, maar belangrijk dat dit door een deskundige schoonheidsspecialist wordt gedaan.
Al onze huidspecialistes worden uitvoerig en deskundig getraind.

Door middel van een sterk geconcentreerde peeling is het mogelijk celvernieuwend op de huid te werken. Er kan een lichte vervelling ontstaan, maar is vaak niet het geval. Voorafgaand op de behandeling krijgt u een intakegesprek waarin wordt bepaald welke methode het meest geschikt is rekening houdend met uw wensen.

Welke peeling heb ik nodig?

Met DermaQuest is het mogelijk zo specialistisch op uw huid af te stemmen met peelings en producten dat de resultaten fantastisch zijn. Sommige peelings kunnen gecombineerd worden met microdermabrasiepeeling behandeling. Vaak willen we in meerdere behandelingen opbouwend en sterker gaan werken.
Wij stemmen het type peeling graag af op uw wensen.

Waarvoor is een cosmetische peeling in te zetten?
- hals
- rimpels rond de ogen
- rimpels rond de lippen
- gezicht
- handen
- pigmentvlekken op de handen
- vette huid
- dunne huid
- rimpels
- porieverfijning
- onrustige huid
- voor het verkrijgen van een gladde huid

Bijna alle peelings zijn er in verschillende sterktes zodat we altijd opbouwend kunnen werken, als dit gewenst is en de huid het aankan.

DermaQuest werkt huidopbouwend en verandert de structuur van de huid in een sterke frisse huid. Bij Essence doen wij deze peelings erg vaak omdat het uw huid een echte boost geeft. Het zet uw huid aan het werk en dat maakt verschil. Een goede naverzorging thuis is essentieel.

Voor wie zijn deze peelings geschikt?

DermaQuest peelingproducten zijn bijzonder geschikt voor huidverjonging, tegen rimpels, acne, ontstoken huiden, pigmentvlekken, sterker en dikker maken van gevoelige dunne huiden en allergische huiden.

Met DermaQuest zijn bijzonder mooie resultaten te behalen.
Maak gelijk een afspraak via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.