crystal-clear-Facials-page1.jpg

Zuurstofapparaat Crystal Clear

Vele beroemdheden laten zich behandelen met Crystal Clear. Grote sterren als Madonna, Sting, Halle Berry, Victoria Beckham, Cindy Crawford, Dido, Gwyneth Paltrow zijn overtuigde gebruikers van de revolutionaire huidbehandelingen van Crystal Clear.

Het Zuurstofapparaat van Crystal Clear werkt fantastisch op de huid. Veelal wordt deze behandeling in combinatie gegeven met de Microdermabrasieapparaat (MDA). Door de peeling van de MDA wordt de huid toegankelijk voor crèmes.

Na de peeling wordt een gepatenteerd serum in streepjes over de huid verdeeld waarna deze met 98% zuivere zuurstof in de huid wordt geblazen. Het is een fijne behandeling om te ondergaan, de zuurstof voelt fris aan op het gezicht.

Voor wie en met welke frequentie?

Zuurstof kan op iedere huid worden toegepast. Het heeft een bijzonder liftend effect op de ogen, deze worden vaak ronder. De huid wordt bijzonder glad en krijgt volume.

Zuurstofapparaat van Crystal Clear is de modernste techniek om de huid te hydrateren.

Bijzonder is te weten dat deze behandeling tot dicht onder de ogen toegepast mag worden. Dit geeft een bijzonder mooi resultaat voor lijntjes en rimpels. Ook halslijnen kunnen mooi vervaagd worden.

Een dag na de behandeling ziet de huid er nog stralender uit als vlak na de behandeling in het instituut. De zuurstofbehandeling van Crystal Clear is een ideale behandeling voor bruid en bruidegom, feestavond, als oogbehandeling, als huidvernieuwende behandeling. Een heerlijke behandeling om te ondergaan.