sportvasten.jpg

Sportvasten

Maak in slechts 10 dagen de duurzame switch van suiker- naar vetverbranding en wordt blijvend slanker, fitter en vitaler.

Switch in 10 dagen van suiker- naar vetverbranding

Sportvasten is een unieke en krachtige methode, gericht op het maken van een duurzame ‘switch’ van suiker- naar vetverbranding. Het resultaat van deze switch is verbluffend: je wordt blijvend fitter, slanker en vitaler en dat al na 10 dagen!

Je maakt deze metabole switch door een specifieke combinatie van voeding, vasten en sporten toe te passen. Je spieren gaan hierdoor oeroude genen aanzetten. En het activeren van deze genen zorgt voor de fundamentele veranderingen in je lichaam.

Sportvasten heeft meer gezondheidsvoordelen dan afvallen alleen.

Sportvasten wordt onder begeleiding gedaan. Je wordt dagelijks gecoacht tijdens de 10 daagse. Vooraf vind een intakegesprek plaats. we werken met een voedingsanalyse om je huidige voedingspatroon goed in kaart te brengen. Vanuit daaruit kan ik je nog beter voorzien van adviezen die voor jou optimaliserend werken.
Na de kuur bespreken we in een consult (bij de prijs inbegrepen) hoe je de switch het beste vast kunt houden en wat er voor nodig is om in jouw geval te doen.

Sportvasten verlaagt onze ontstekingswaarden (die makkelijk verhoogd zijn in deze maatschappij. Immers veel ziektes zijn ontstekingsziektes.
Je voelt je fitter, lees hieronder verder.

De voordelen van Sportvasten

Bij overgewicht 2 tot 4 kg bij vrouwen en 3 tot 9 kg bij mannen in 10 dagen tijdens de kuur zelf.

  • Verhoogt de weerstand tegen westerse ziektebeelden en kan in veel gevallen genezend werken (ontstekingslevel verlagen door sportvasten).
  • Een eventuele koolhydraatverslaving verdwijnt.
  • Duuratleten, zoals hardlopers en wielrenners, hebben ineens een veel groter vermogen tot de aanmaak van energie.
  • Herstel na sporten is veel groter.
  • Uw suikerstofwisseling verbetert, uw cholesterol daalt, uw bloeddruk daalt in veel gevallen.
  • Kan het jojo-effect doorbreken.
  • U begint eerst met fase 1 (prepare for the switch) en u wordt klaargestoomd voor de fase 2 (make the switch) en gevolgd daarna de fase 3 (keep the switch).
  • Uit ervaring op deze manier van begeleiding vallen vrouwen na fase 2 ruim 7 kilo en mannen bij 11 kilo af.
  • Integraal Personal Coach Caroline begeleidt u met veel aandacht en geeft u de juiste tips waardoor u veel beter resultaat behaalt.

Sportvasten is geen dieet, maar een 10 daagse kuur om het lichaam te switchen van suiker naar vetverbranding. Tijdens de kuur sport u dagelijks 30 minuten om de vetten te mobiliseren.
De kuur bestaat uit 3 afbouwdagen, waarin de voeding wordt afgebouwd, 1 tot 3 sapvastendagen en 4 (tot 10) opbouwdagen. De supplementen voorkomen het honger gevoel, helpen het lichaam bij de omzetting naar vetverbranding en houden de weerstand op peil.

Tijdens de kuur verliest met 2-6 kg kg (voornamelijk buikvet) en dit zet zich na de kuur, met de juiste principes, voeding en beweging, nog voort totdat u uw juiste gewicht heeft bereikt.

Na de kuur

Na de kuur is het lichaam ingeschakeld op een vetverbranding i.p.v. suikerverbranding. Hierdoor neemt het honger gevoel af en verdwijnt de trek in zoet. Door het volgen van de kuur neemt de lichaamsconditie en vitaliteit toe en vermindert de kans op welvaartsziekten zoals hart en vaatziekten en diabetes.
Om het resultaat vast te houden:
Na de kuur past men de voeding aan, volgt men regelmatig en mini-kuurtje en blijft men zo'n 2 of meer keer per week sporten om de principes vast te houden. Hierdoor blijft men op gewicht of valt men zelfs nog verder af.

De sportvastenkuur+ supplementen+ adviezen+ voedingsanalyse+ meten, wegen+ coaching = 295 euro voor een 10-daagse kuur.
De protocollen welke je met sportvasten aanhoudt worden uitgedraaid.
Op deze manier krijg je voor elke dag een duidelijk overzicht wat je moet eten en welke supplementen je moet nemen.
Je traint binnen een bepaalde hartslagzone. Dit wordt voor je berekend.
Je sport tijdens de 10 daagse kuur elke dag max. 30 min d.m.v. cadio-training.