ontharen.jpg

Definitief Ontharen

Een leven zonder scheren!

Definitief ontharen (m/v).
Zou u graag een leven willen leiden waarin scheren, harsen en pincets geen rol meer spelen?
Neem dan de stap en kies voor een definitieve ontharing bij Instituut Essence!
Instituut Essence garandeert een veilige en effectieve ontharing.

 Top 5 waarom definitief ontharen bij Instituut Essence?

  1. Instituut Essence werkt veilig en toch maximaal in haar ontharingsbehandeling.
  2. (Veiligheids)Meting van het actieve pigment in de huid (melanine meter)
  3. Venus Versa ontharings apparaat werkt met een saffier (en niet met glas), je kunt hierdoor veel exacter werken en een maximale energie bereiken.
  4. Venus Versa definitief ontharingsapparaat gebruikt huid-contact-koeling. Hierbij voelt u continue (een gevoel van ijsblokje) 5 gr. Celcius op de huid. Fantastisch om voor en na te behandelen.
  5. Vakkundig geschoold in ontharen 

Waarom zou u definitief ontharen?

  • Nooit meer haren, epileren of scheren.
  • Geen stoppels meer, wat een verademing is dat!
  • Geen ingegroeide haren meer.
  • Geen ontstekingen meer in de haarstreek (doorkomende haren)
  • Geen geïrriteerde huid meer waar u onthaard

Het ultieme ontharingsapparaat: Venus Versa

- Smart puls technologie
- Veilig
- Pijnloos
- Snel

Oksels, bikinilijn, bovenlip, benen en kaaklijn - de Venus Versa onthaart echt àlles! Bij de mannen is rug, borst, tussenstukje wenkbrauwen, nekharen favoriet.
Voor we gaan behandelen bespreken we eerst met u alle punten van de behandeling goed door. Zodat u als klant weet wat u kunt verwachten van de behandeling.

Het belangrijkste punt voor u is natuurlijk hoe vaak u moet komen. We gaan uit van een gemiddelde van 6 tot 10 behandelingen om tachtig tot negentig procent van de ongewenste haren definitief te verwijderen. Maar dit is niet in alle gevallen zo. Het kan voorkomen dat u eerder klaar bent maar het kan ook zo zijn dat u vaker moeten komen. Per persoon is het aantal behandelingen verschillend en ook nog eens per lichaamsdeel verschillend hoe snel de haren weg zijn.

Intake gesprek

Tijdens een gratis* en vrijblijvend intake gesprek, wordt de behandeling nader toegelicht en kunt u al uw vragen kwijt. De opgeleide specialiste bespreekt met u hoe de Venus Versa werkt en beoordelen of de methode voor u geschikt is en wordt de ontharingsverklaring met de cliënt doorgenomen. Er wordt onder andere ook bekeken of u bepaalde medicijnen gebruikt die een goede behandeling in de weg staan. Verder wordt er een proefflits uitgevoerd om te laten voelen hoe de Venus Versa werkt en wordt er besproken welke mogelijkheden er voor u zijn. Vervolgens wordt er een behandelplan voor u gemaakt en kunt u beslissen of u behandeld wilt worden.
* Voor het intakegesprek betaald 35 euro wat in mindering wordt gebracht op uw eerste behandeling

 Wat voelt u tijdens de behandeling?

De Venus Versa is bijzonder pijnloos. Tijdens de behandeling voel u een hele licht prikkeling. Na de behandeling voelt u niets meer. Een verzorgende gel wordt tijdens en na de  behandeling aangebracht om behandeling zo goed en aangenaam mogelijk te maken. Sommige delen van het lichaam zijn gevoeliger dan andere en kunnen rood worden of lichtjes opzwellen. Na een paar uur is hier echter niets meer van te merken.

Hormonen en nabehandelingen

Bij (ernstige) overbeharing is de haargroei dusdanig gestimuleerd dat er meer tijd en behandelingen nodig zijn om alle haren weg te halen, dan bij een normaal beharingspatroon.

Waarom Venus Versa techniek de beste is

Instituut Essence heeft gekozen voor de Venus Versa, omdat dit systeem de beste resultaten levert. Er zijn diverse goedkopere systemen, die weinig resultaat geven en tot duurkoop leiden en onvoldoende veiligheid bieden voor uw huid. Venus Versa onderscheidt zich van alle andere Laser en IPL systemen, vanwege zijn zeer krachtige lichtpulssysteem in combinatie van filters die UVabc en infrarood afblokken en met een direct op de huid werkend koeling-systeem. Hierdoor worden er meer haren verwijderd op een uiterst veilige manier. Venus Versa kan gebruikt worden op alle delen van het lichaam en bij alle huidtypen.

Voor het maken van een afspraak bel : 0186-624 888