bannerfoto3.jpg

Natuurlijke huidverbetering van binnenuit!

Uw huid in een betere conditie 
Echte huidverbetering begint van binnenuit!
Wellicht heeft u al van alles geprobeerd om uw huid in betere conditie te krijgen. Of misschien heeft u geen idee waar u moet beginnen? Kom gerust voor een intakegesprek en we zullen met u in een gesprek bepalen welke stappen nodig zijn voor het gewenste resultaat voor uw huid te geven. Het intakegesprek kost normaal 35 euro, maar bij het boeken van een behandeling is het gratis.

Specialist voor uw huid

Ondanks dat u wellicht gezond eet, kan het toch zo zijn dat uw lichaam (en huid) tekorten heeft aan vitamines en mineralen.
Naast onze therapeutische behandelingen als natuurgeneeskundig therapeut hebben wij ervoor gekozen om met natuurlijke voedingssupplementen te gaan werken speciaal ontwikkeld voor uw huid.

Juist als u al veel met microdermabrasie, microneedling, chemische peelings doet zult u door deze troef in te zetten nog meer resultaat zien in uw huid.
Met deze behandelingen vraagt met iets van de huid en zijn juiste bouwstoffen nodig om van binnenuit herstel te kunnen bieden. Het resultaat zal sterk verbeteren met ScKIN Nutrition ondersteunende producten.

Voor wie geschikt

Uw huid komt immers, als buitenkant, als laatste aan bod met voeding, verbetering en vernieuwing van cellen. Om die reden hebben veel mensen tekorten die zichtbaar zijn in de huid.
Door gericht op problemen te gaan werken als lijntjes van het voorhoofd, de wangen, de ogen, elasticiteit verbeteren, collageen vermeerderen voor meer stevigheid, verslapte huid, acne, rosacea, psoriasis, eczeem, droge huid etc. etc. van binnenuit met natuurlijke voedingssupplementen kun je zulke geweldige resultaten behalen.

Behalve het sterk verbeterende effect op de huid, verbetert het uw complete gezondheid. ScKIN Nutrition bevat alleen natuurlijke grondstoffen als ingrediënt.

ScKIN Nutrition is ontwikkeld door Caroline de Haas eigenaresse van HuidkliniekEssence.

Vraag een gesprek of advies aan, we helpen u graag verder:
Telefoon 0186 624 888